Kom i gang
Kom i gang med partner marketing

Vår guide tager dig igennem, hvordan du sætter din partnerkonto op hos Adtraction - fra start til slut.

Christian Madsen avatar
Skrevet af Christian Madsen
Opdateret over en uge siden

Trin 1: Godkendelse af kanal

Når du melder dig ind i Adtraction, vil du blive bedt om at udfylde din partner profil og registrere den kanal, som du gerne vil bruge til at promovere produkter. Kanalen kan være en hjemmeside, en blog, et nyhedsbrev, en kanal på et socialt medie eller lignende. Tilføj den unikke URL, som din kanal har, og vælg den kategori som passer bedst.

For at sikre, at din kanal passer til vores annoncører, vil Adtraction evaluere de kanaler, som du tilføjer, så vi sikrer os, at de lever op til vores godkendelsesregler.

Hvis din kanal indeholder én af følgende punkter, vil den ikke blive godkendt til vores platform:

• Politisk, religiøst eller erotisk indhold

• Utilstrækkeligt indhold eller hjemmesider, som er under konstruktion

• Amatørisk hjemmeside design

• Utilstrækkelige beskrivelse (dette er især vigtigt, hvis din kanal ikke er en hjemmeside med en URL

Når din kanal er blevet gennemgået, vil du modtage en e-mail, og hvis din kanal er godkendt, vil du nu have mulighed for at ansøge til vores forskellige annoncørprogrammer.

Du kan tilføje så mange kanaler til din profil, som du har lyst til. Har du derfor både en instagram profil og en blog, skal du tilføje to separate kanaler til din profil, så hver kanal er tydeligt opdelt. For at gøre dette, skal du gå til “profil” i hovedmenuen, og derefter klik på “mine kanaler” og vælg “tilføj ny”

Trin 2: Godkendelse af annoncørprogrammet

Så snart din kanal er godkendt, kan du begynde at tilføje links til din kanal fra relevante annoncører. Forbrugere vil være mest modtagelige overfor mærker, som er tilpasset din kanals eksisterende indhold, så vi anbefaler derfor at vælge en kategori eller specifikke annoncører, som passer til dit indhold og din målgruppe.

For at få et overblik over annoncørprogrammet, så du kan se alle annoncører, kan du klikke på “annoncører” og derefter “alle annoncører” i venstre side i menuen.

Du ser nu en komplet liste over alle de annoncører, der er tilgængelige i de enkelte kategorier. Klik på “Ansøg” for at ansøge til programmet. Bemærk, at hver annoncør har separate programbeskrivelser med informationer om deres vilkår og betingelser.

Når du har ansøgt til et program, vil annoncøren gennemgå ansøgningen, for at se om din kanal er relevant, og for at se om der er et match mellem din kanal og deres produkter.

Herefter vil du modtage en mail fra Adtraction, og hvis annoncøren har godkendt din ansøgning, er du garanteret at få adgang til deres links og reklamer.

Der er ingen begrænsning på hvor mange programmer du kan få adgang til, men at fokusere på bestemte typer af partnerprogrammer vil sørge for, at din hjemmeside bibeholder den kvalitet og integritet, som den har.

Trin 3: Promovering af brands

Du kan nu begynde at tjene penge på dine markedsføringsindsats! Alt du skal bruge nu, er de links, som du skal hente på Adtractions platform, for at du kan lede dine besøgende eller følgere videre til annoncørens hjemmeside. Du vil modtage kommission for hvert køb foretaget gennem dit link.

For at modtage dit tracking link, skal du blot klikke på “annoncører” og derefter “mine annoncører”.

“Dit tracking link” er et link, som dirigerer besøgende fra din side, og videre til landingssiden på annoncørens hjemmeside.

“Tilpas link” giver dig mulighed for at tilpasse linket, så du kan dirigere besøgende til en specifik landingsside på annoncørens hjemmeside. Dette kan være brugbart, hvis du vil promovere et specifikt produkt, og gerne vil linke direkte til dette frem for at linke til deres homepage. Dette bliver kaldt for et deeplink. Ønsker du at læse mere omkring deeplinks, og hvordan de fungere, så klik her.

Skriv et solidt og hyperlinked “call to action” ved at bruge det link som du fik fra Adtractions platform. Det anbefales at man forsøger at guide sine brugere til at klikke på sine links ved at benytte et sprogbrug der passer til din side. Det kan du gøre ved eksempelvis at skrive “klik her for at købe (x produkt) fra (x forhandler)” eller “tjek (x produkt) ud hos (x forhandler)

Vidste du? Adtraction har en Google Chrome udvidelse, som gør det muligt at få tracking links direkte fra hjemmesiden på en forhandler. Få Google Chrome udvidelsen her.

Har du opfølgende spørgsmål, eller andet du ønsker forklaring på? Du kan med fordel gennemgå vores digitale hjælpecenter, for at se om dine spørgsmål er blevet besvaret her. Har du andre henvendelser, så tag fat i os på support@adtraction.com eller prøv vores chat for hurtigere svar.