Smarta funktioner
Prenumerera och få dina rapporter direkt i din inkorg

Visste du att du kan få dina rapporter från Adtraction direkt i din inkorg?

Andreas Zachau avatar
Skrivet av Andreas Zachau
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genom att klicka på knappen "Prenumerera" som finns i anslutning till de flesta rapporter kan du göra ditt arbete lättare! Istället för att köra varje rapport manuellt kan du prenumerera på de rapporter du vill ha, med just de inställningar du behöver och till och med ställa in hur ofta du vill ha varje rapport levererad till din inkorg. Det kan vara dagligen, veckovis eller månadsvis. Du bestämmer vad som passar dig bäst!

Missa inte fördelarna med automatiska, regelbundna och personliga rapporter direkt i din inkorg!