Adtraction kenmerken
Stroomlijn je rapportage met onze ‘Abonneer’-functie

Wist je dat je je Adtraction rapporten direct in je inbox kunt ontvangen?

Tess Pieters avatar
Geschreven door Tess Pieters
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Door eenvoudigweg op de knop ‘Abonneren’ te klikken die in elk rapport te vinden is, kun je het bijhouden van gegevens op de automatische piloot zetten. In plaats van handmatig rapporten te moeten genereren, kun je je abonneren op de gewenste rapporten, de instellingen naar wens aanpassen en zelfs de frequentie instellen waarmee deze rapporten in je inbox worden afgeleverd. Of het nu dagelijks, wekelijks of maandelijks is, je bepaalt zelf wat het beste bij je eigen behoeften past.

Profiteer van de voordelen van geautomatiseerde, regelmatige en gepersonaliseerde gegevens die rechtstreeks naar je inbox worden verzonden. Ontdek deze nieuwe functie en abonneer je vandaag nog op je rapporten!