Nyttige funksjoner
Abonner og få rapportene dine rett i innboksen

Visste du at du kan motta rapporter fra Adtraction sendt rett til innboksen din?

Anna Hjortaas avatar
Skrevet av Anna Hjortaas
Oppdatert over en uke siden

Ved å klikke på knappen “Abonner” som finnes over hver rapport, kan du gjøre jobben din enklere. I stedet for å generere rapporter manuelt, kan du abonnere på rapportene du selv ønsker, justere innstillingene i tråd med preferansene dine og sette en frekvens på hvor ofte rapportene skal sendes til deg. Det kan være daglig, ukentlig eller månedlig – du bestemmer hva som passer deg best.

Ta en titt på funksjonen i systemet, og ikke gå glipp av fordelene med å automatisere rapporteringen! Funksjonen er tilgjengelig for både annonsører og partnere.