Annonser og lenker
Kom i gang med cleanlinks

Spar tid og gjør håndteringen av sporingslenker enklere med Adtractions cleanlinkteknologi.

Anna Hjortaas avatar
Skrevet av Anna Hjortaas
Oppdatert over en uke siden

Disclaimer: Bruk av cleanlinks krever god teknisk forståelse.

Cleanlink er en egen teknologi fra Adtraction som gjør det mulig å fange opp alle utgående klikk fra kanalen din til en Adtraction-annonsør kanalen er godkjent for.

Å benytte seg av cleanlink-teknologi kan spare deg for mye tid da du ikke behøver å hente ut sporingslenker fra systemet, men heller kan bruke URLene du finner på annonsørens nettside. En annen fordel ved å benytte cleanlinks er at lenkene peker rett til annonsøren. Dermed vil siden gi et renere og mer troverdig helhetsinntrykk.

Kom i gang med cleanlinks

Cleanlink-funksjonen aktiveres gjennom implementeringen av et site-wide skript på domenet ditt. Du finner skriptet til kanalen din ved å velge «Cleanlink» som format når du henter ut sporingslenke hos en av annonsørene du er godkjent for.

Skriptet i bunnen er det som skal implementeres site-wide før du benytter den avsluttende </body> taggen.

Når dette er gjort vil enhver lenke som peker til en av Adtraction sine annonsører fanges opp og spores av Adtraction sin server. Merk at dette kun skjer for annonsører du er godkjent hos.

Dersom siden din er bygget i Wordpress råder vi deg til å bruke Adtraction sin Wordpress Cleanlink plugin. Slik kommer du i gang:

1. Installer og aktiver pluginet på nettsiden din ved å klikke på «Plugins» og «Add new plugin»

2. Gå til innstillinger og klikk «Adtraction Cleanlink»

3. Lim inn skriptet du har hentet fra Adtraction sitt system og klikk lagre

Sjekk at klikk registreres i Adtraction-kontoen din når du jobber med cleanlinks. Dersom du er usikker på om alt fungerer som det skal er du hjertelig velkommen til å kontakte vår support.

Har du andre spørsmål? Ta en titt på de andre artiklene i vårt Help Center for å se om spørsmålene dine besvares der. Dersom du har andre henvendelser, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på support@adtraction.com eller via chatten for raskere respons.