Annonser og lenker
Kom i gang med sporingslenker

Denne artikkelen forklarer hvordan du henter sporingslenker fra systemet, mobilappen og Google Chrome-utvidelsen til Adtraction.

Anna Hjortaas avatar
Skrevet av Anna Hjortaas
Oppdatert over en uke siden

Når du markedsfører en annonsør kan du enten lenke til forsiden av annonsørens nettbutikk, eller direkte til en spesifikk produkt- eller kategoriside. De to siste alternativene kalles å dyplenke.

Sporingslenker fra Adtractions Google Chrome-utvidelse

Med Adtraction sin Google Chrome-utvidelse kan du hente sporingslenker direkte på nettsiden til en annonsør.

Last ned utvidelsen, installer den og logg inn i utvidelsen med kontoen din hos Adtraction. Når du er inne på nettsiden til en annonsør, vil det dukke opp et grønt, blinkende lys på verktøylinjen i nettleseren. I nedtrekksmenyen genereres det automatisk en sporingslenke for landingssiden du befinner deg på. Du kan også søke deg til annonsøren i utvidelsen, dersom du ikke allerede er knyttet til programmet, og få oversikt over tilgjengelige tilbud og rabattkoder.

Sporingslenker fra Adtraction sin mobilapp

Dersom du foretrekker å hente ut sporingslenker via mobil, kan det enkelt gjøres via mobilappen.

Når du er logget inn i appen, kan du lage sporingslenker for annonsører du er godkjent til. Klikk på «Lenker» i menyen og kopier lenken fra annonsøren du ønsker å markedsføre. Dersom du ønsker å opprette en dyplenke, kan du bruke tekstfeltet for å kopiere inn URLen til landingssiden du trenger en sporingslenke til.

Last ned appen for iOS eller Android her.

Sporingslenker fra Adtraction sin plattform

En tredje mulighet er å lage sporingslenker er i Adtraction sin plattform.

Generatoren for sporingslenker

Klikk på «Annonsører» og «Mine annonsører» når du er logget inn i systemet. «Min sporingslenke» er en tekstlenke som sender trafikk til annonsørens forside.

For å lage en dyplenke, klikker du på tannhjulikonet og «Tilpass lenke». Dette gjør det mulig å sende trafikk til spesifikke landingssider på annonsørens nettsted, og kan være nyttig om du skal promotere et spesifikt produkt eller en produktkategori. Velg om du ønsker at sporingslenken skal være en URL, Kort lenke, HTML eller Cleanlink, og kopier inn lenken til produktet eller kategorien du skal promotere i tekstfeltet.

Funksjon for produktsøk

Med funksjonen for produktsøk kan du både oppdage nye produkter, og hente ut sporingslenker.

Logg inn på Adtractionkontoen din, klikk på «Verktøy» og «Bla gjennom produkter» i menyen til venstre. Hvert søkeresultat generer automatisk en dyplenke for kanalen du har valgt, og så snart du har funnet produktet du ønsker å promotere kan du kopiere med deg lenken direkte fra verktøyet. Merk at kanalen må være godkjent for at sporingslenken skal genereres.

Har du andre spørsmål? Ta en titt på de andre artiklene i vårt Help Center for å se om spørsmålene dine besvares der. Dersom du har andre henvendelser, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på support@adtraction.com eller via chatten for raskere respons.