Kaikki kokoelmat
Adtractionin erikoisominaisuudet julkaisijalle
Tee raporttien tarkastelusta helpompaa 'Tilaa raportit' -toiminnolla
Tee raporttien tarkastelusta helpompaa 'Tilaa raportit' -toiminnolla

Tiesitkö, että voit saada Adtraction raportit suoraan sähköpostiisi?

Helmi Salminen avatar
Tekijä: Helmi Salminen
Päivitetty yli viikko sitten

Voit asettaa automaattiohjauksen, haluamillasi suodattimilla, raportteihin klikkaamalla “tilaa”, joka löytyy kaikista raporteista. Näin sinun ei tarvitse enää luoda raportteja manuaalisesti vaan voit tilata haluamasi raportit haluamallasi aikataululla: Päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Valitset itse mikä on sinulle paras ajanjakso.

Hyödynnä automaattisen, säännöllisen ja personoidun datan etuja, jotka lähetetään suoraan sähköpostiisi.