Adtraction API - Näin pääset alkuun

Luo omat käskyt ja automaatiot Adtractionin API:n avulla. Oheisessa oppaassa autamme sinut alkuun.

Pauliina Ollari avatar
Tekijä: Pauliina Ollari
Päivitetty yli viikko sitten

Huomioithan: API:n käyttämiseen vaaditaan riittävästi teknisiä taitoja.

Adtractionin API-dokumentaation löydät täältä: https://api.adtraction.com/

API on lyhenne sanoista Application Program Interface, mikä tarkoittaa sitä, että voit olla yhteydessä Adtractionin rajapintaan API endpointtien kautta ilman, että käytät Adtractionin järjestelmää. Partneri tai mainostaja voi luoda omia toimintoja ja automatisoida tehtäviä tai raportteja, jotka ovat yrityksellesi tärkeitä.

Adtraction API v2 luotiin, jotta yhteistyö Adtractionin kanssa olisi mahdollisimman vaivatonta ja intuitiivista

Jotta voit päästä alkuun, tarvitset uniikin API-avaimen, eli tokenin. Saat API-avaimen Adtraction-tililtäsi seuraavasti:

Partnereille

Työkalut → API

Mainostajille

Työkalut → API

Kun API-avain on luotu, se tallentuu yhteistyötä varten ja voit nyt alkaa hyödyntämään sitä kaikkiin haluamiisi endpointteihin.

Adtractionin API-dokumentaatiosta https://api.adtraction.com/ löydät kaiken tarvittavan esimerkeistä, console test toolseihin sekä input ja response -attribuuteihin.

API:n rajoitukset

Adtractionin API:lla on rajoituksia. Rajoituksena toimii tietty määrä kutsuja minuuttia kohti. Useimmissa endpointeissa rajana toimii 30 kutsua per minuutti, mutta joissain endpointeissa rajoitus on 10 kutsua per minuutti suuren request-määrän vuoksi. Kutsuja tehdessäsi näet mahdolliset rajoitukset.

Vastausten muoto ja sisältö

Kaikki vastaukset ovat JSON-muodossa. Ainut hyväksytty sisältömuoto on JSON.

Tuetut requestit

Jokainen endpointti on tarkoitettu omaa requestiaan varten. Kiinnitä tähän erityistä huomiota, sillä muuten saat 405 error -viestin. Voit aina tarkastaa oikean endpointin Adtractionin API-dokumentaatiosta endpointin URL:n alusta.

Jos sinulla on API:in liittyviä kysymyksiä, ole yhteydessä meihin: support@adtraction.com tai laita viestiä chattiimme.