Kom i gang
Adtractions betalingsproces for partnere

Denne artikel forklarer provisions betalingsprocessen fra et salg er foretaget, til pengene er på din bankkonto.

Christian Madsen avatar
Skrevet af Christian Madsen
Opdateret over en uge siden

Adtractions udbetalingsproces

Når alle transaktioner i en måned for en given annoncør er blevet godkendt eller afvist, er der ingen afventende transaktioner. Når der ikke er nogen afventende transaktioner, fakturerer vi annoncøren.

Afventende transaktioner er transaktioner, der endnu ikke er blevet godkendt eller afvist. Den mest almindelige årsag til at operere med afventende transaktioner er, at mange annoncører tilbyder en 30-45 returneringsperiode til deres kunder, og transaktioner godkendes i slutningen af ​​returneringsperioden.

Der er tre forskellige måder, hvorpå affiliates kan blive betalt

• Standardbetaling
    Partnere får betaling den 10. i hver måned (eller på den første bankdag efter den 10., hvis den 10. er en helligdag).

• Ekstra betaling

Partnere kan anmode om én ekstra betaling hver måned.

• Forudbetaling
    Partnere kan anmode om betaling, før fakturaen er betalt af annoncøren.

Standardbetalinger

Når fakturaen er betalt til Adtraction af annoncøren, indgår de transaktioner, der er betalt, på en ‘betalingsspecifikation’ den 5. i hver måned. Betalingen går igennem den 10. samme måned, hvilket betyder, at du vil modtage pengene fra den 10. og normalvis to hverdage efter, afhængigt af din bank. Forsinkelser kan forekomme på grund af international overførsel, afhængigt af den anvendte bank.

Du kan følge status på dine transaktioner ved at gennemgå "Kontosaldo". Beløbet, der er “Klar til betaling” før den 5. i den aktuelle måned, vil indgå i betalingsspecifikationen og betales den 10. samme måned.

I praksis betyder det, at hvis transaktioner for april er godkendt, faktureret og betalt senest den 5. juni, vil transaktionerne blive udbetalt til dig den 10. juni.

Ekstra betalinger

Skulle du have en høj kontosaldo klar til betaling allerede den 20. (eller en hvilken som helst anden dag), og du ikke ønsker at vente til næste standardbetaling den 10. hver måned, kan du anmode om en ekstra betaling blot ved at trykke på “Anmod om ekstra betaling”-knappen. Det betyder, at du kan oprette en ekstra betaling, når du vil, så snart du har en tilstrækkelig kontosaldo. Betalingen sker dagen efter, at der er anmodet om yderligere betaling.

Muligheden for at anmode om yderligere betalinger kan findes i sektionen “Kontosaldo”.

Bemærk venligst, at denne mulighed kun er tilgængelig for partnere, der har modtaget mindst tre standardbetalinger.

Forudbetalinger

Publishers hos Adtraction har desuden mulighed for at få betalt for fakturerede transaktioner, som annoncøren endnu ikke har betalt Adtraction for. Dette er en “Forudbetaling”, der kan foretages en gang om måneden og vil medføre et mindre gebyr.

Muligheden for at anmode om en forudbetaling kan findes i sektionen “Kontosaldo”. Det beløb, der er “Faktureret til annoncør”, er berettiget til forudbetaling. Betalingen foretages dagen efter, at der er anmodet om forudbetaling.

Bemærk venligst, at denne mulighed kun er tilgængelig for partnere, der har modtaget mindst tre standardbetalinger.

Hvorfor har jeg ikke modtaget min betaling?

Sørg for, at du har udfyldt alle de nødvendige oplysninger på din Adtraction-konto. Dette er nødvendigt for, at vi kan gennemføre betalingen. Gå til “Konto”, “Indstillinger” og udfyld dine oplysninger i fanerne “Konto” og “Betaling”.

Den mindste kommission du skal bruge på din Adtraction-konto er 100 NOK/100 SEK/100 DKK/10 EUR/10 GBP/50 PLN/10 USD. Betalinger vil ikke blive oprettet, før du er over disse niveauer.

Hvis du har andre spørgsmål i forbindelse med din betaling, bedes du kontakte os via vores chat eller på support@adtraction.com.