Fancy funktioner
Kom godt i gang med Adtractions API

Opret dine egne applikationer og automatiser opgaver eller rapporter ved hjælp af Adtractions API. Følgende guide hjælper dig i gang.

Christian Madsen avatar
Skrevet af Christian Madsen
Opdateret over en uge siden

Disclaimer: Brugen af API kræver en hvis grad af tekniske færdigheder.

API dokumentation: https://api.adtraction.com/

API står for Application Program Interface, som betyder at du kan interagere med Adtractions platform ved at bruge endpoints uden at benytte sig af vores brugerflade. Som partner eller annoncør, kan du lave dine egne applikationer og automatiserede opgaver eller rapporter med statistik, som er afgørende for din forretning.

Adtraction API v2 er skabt til at levere data og sørge for en komfortabel og intuitiv forbindelse lige ved hånden.

For at komme i gang, skal du enten finde eller generere din unikke API access token. Denne kan findes i din Adtraction konto:

For partnere

Indstillinger → API

For annoncører

Konto → API

Så snart dit token er genereret og gemt, kan du begynde at bruge alle de tilgængelige endpoints.

https://api.adtraction.com/ kan du finde alt den nødvendige information med eksempler, konsoltest værktøjer, input og respons attributter.

API begrænsninger

Adtractions API begrænsninger er baseret på kvoter / kald pr minutter. De fleste endpoints har 30 kvoter pr minut, men nogle er begrænset til 10 kvoter pr minut på grund af en høj belastning af requests. Du kan konsultere dine begrænsninger i respons headeren.

Format for respons- og content type

Alt respons er i JSON format. Den accepteret content type er JSON.

Understøttede anmodningsmetoder

Hvert endpont er begrænset til en specifik anmodningsmetode. Hold specielt øje med dette, idet du ellers vil få en fejl 405. Du kan altid konsultere endpointmetoden inde i dokumentet lige ved begyndelsen af endpoint URL´en.

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende API, så tag endelig fat i support@adtraction.com eller prøv vores chat for et hurtigere svar.